Book hotell etter din smak og lommebok

Skal du reise på pokerturnering til Bergen, er det viktig å ha et komfortabelt sted der man kan samle kreftene mellom slagene. Sjekk ut http://www.hotellbergensentrum.com/ for å finne noe som faller i smak både for deg og lommeboken.

Å reise på en pokerturne er en spennende opplevelse der mye står på spill. Bokstavelig talt. Dette kan gjøre at man føler seg mer stresset en vanlig, og at man derfor trenger et behagelig sted å kunne trekke seg tilbake på. Preferansene for hva som er behagelig er litt forskjellig hos oss alle. Mange fortrekker en god seng og utsikt, men for enkelte holder det med en god stol eller et sted der man kan sette seg ned og skrive mail. For noen er også et sted å jobbe mer vesentlig for at helhetsopplevelsen skal være positiv.

Poker og pizza

For å gjøre prosessen med å finne et sted å bo enklere og mer tilgjengelig er nettsiden http://www.hotellbergensentrum.com/ startet. På denne siden kan du enkelt fylle inn hvilke tidsrom du trenger et rom for. Du vil da få en liste opp over hotellene som er tilgjengelige. Enkelt og greit kan du rulle nedover på siden og få en god oversikt. Øverst finnes det en meny der du kan klikke for å få opp hoteller som enten er lavest i pris, har høyest stjernerangering eller ut fra hotellets avstand til sentrum. Dette gjør at du veldig lett kan se hvilke muligheter du har, uten å måtte besøke et utall hotellsider og huske priser og avstander. Inne på http://www.hotellbergensentrum.com/ kan du gå igjennom de aktuelle hotellenes bilder fra de rommene som er ledige, og velge det du trenger. Når du finner et hotell som passer ditt , kan du booke hotellet med bare et par tastetrykk. Etter reisen har du mulighet til å rangere hotellet med stjerner, noe som gjør at hotellene holder seg på tå hev for å gi deg et behagelig opphold.