Betting på fotball-EM i sommer

Sommeren nærmer seg, og bettingen på Odds-EM 2016 er allerede i full gang. Du kan bette både på dine favoritter, pre-match eller live, og oppleve den spennende sportsverdenen. Betting handler selvfølgelig om å tippe resultater i en eller annen form.

Du kan bette på en mengde ulike ting, og ikke nødvendigvis på samme måte som i andre tippekonkurranser, der det bare er antall mål som teller. Betting betyr at du vedder en viss sum på en hendelse du antar vil skje – og oddsen angir hvor stor eller liten sannsynlighet det er for at du vinner veddemålet. For å bette i Odds-EM 2016 kan du gjøre et google-søk, og du vil få opp en rekke mulige oddsspill-sider der det er mulig å sette en innsats.

Betting-stemningfotball

Når det er fotball-EM i sommer, er det ingenting som slår følelsen av å kunne bette på laget man holder med, på spillere man har stor tro på, på hvem som scorer flest mål, på hvor mange røde eller gule kort en viss spiller vil få, og mye, mye mer. Og kanskje kan du også vinne eksklusive premier. Under fotball-EM er det mange ekstrabonuser som kommer med på kjøpet, og hele verden oser av fotballstemning i ukene det pågår. Mulighetene for å delta i ulike former for konkurranser eller vinne premier på betting kommer i kjølvannet av EM-stemningen.

For eksempel er det muligheter på nett for å være med i trekningen om å oppleve fotball-EM live i Frankrike. Den tidligere favoritten innen fotball arrangerer nok en gang turneringen på hjemmebane. Setter du din lit til Europas tidligere beste fotballag, eller kanskje du tør å tippe på Belgisk seier mot det italienske laget?

Vær med på fotballfesten

Lidenskapen for fotball i verden er stor, og du kan lett bli med på fotballfesten på forskjellige måter. Innenfor oddsspill og betting kan du nå tippe på 24 lag på din kupong der du tidligere bare kunne tippe på 12 lag. Det betyr at spenningen øker, og stemningen deler du med alle millionene andre fotballfans verden over. Ingenting slår det å være en del av denne enorme fotballfesten, enten du opplever den live på stadion, fra sofakroken, eller om du feirer seirene sammen med gode venner på puben!